OM OSS

Vi är ett väletablerat företag i Helsingborg som utför packning av frukt och grönsaker i olika former. Vi packar framförallt i tråg, nät, påsar och i flowpack. Utseendet och innehållet i förpackningarna är alltid efter kundens önskemål. Vi har en gedigen erfarenhet efter många år i branschen och vi brinner för att ligga i framkant med innovationer och nytänkande. Tillsammans med vår personal driver vi företaget framåt med ledorden Nytänkande, Engagemang, Innovation, Utveckling och Hållbarhet. VD har i sitt arbete även stöd av en erfaren, beprövad och väldigt kunnig ledningsgrupp.

Swedlog är ett företag med stora ambitioner, korta beslutsvägar och vi sätter stolthet i att hitta lösningar på alla uppdrag som våra kunder kommer till oss med – stort som smått.

Sedan 2022 är vi ensam samarbetspartner med företaget Frigotec i Tyskland vad gäller mogningsrum för avokado i Sverige och vi representerar deras mogningskoncept Softripe. Vi kommer därigenom att kunna lämna en helt ny kvalitet av smak och hållbarhet i Ready-to-Eat som är oöverträffad idag.

Vi arbetar i våra 2400kvm stora lokaler med lagring, förpackning, mogning och sortering av frukt och grönsaker – och från 2023 alltså även mogning av avokado.

Vi arbetar med kvalitet och hållbarhet, samtidigt som vi månar om att våra kunder och leverantörer är nöjda med vårt arbete. Våra styrkor är vår service och vår kompetenta personal – vi är inte många, men vi är alla delaktiga i den resa vi som företag gör.

CERTIFIKAT