VÅRA FÖRPACKNINGSLÖSNINGAR

Swedlog är ett väletablerat företag på Långeberga i Helsingborg som utför paketering av frukt och grönsaker i olika former. Vi paketerar framförallt i tråg, nät, påsar och i flowpack. Ni bestämmer hur ni vill ha produkten packad och vi utför efter era önskemål.

FLOWPACK

Vi paketerar i dagsläget väldigt mycket i Flowpack. I flowpackmaskin packar vi bland annat kryddor, bladpersilja, persilja, dill, paprika 2 eller 3-pack, ingefära, aubergine, knippelök – eller kom med förslag så löser vi det!

NÄT

Packning i nät var något vi började med när företaget kom till. Efter många års erfarenhet av nätpackning kan vi erbjuda de mesta. Några exempel på produkter är avokado, citroner, röd lök, gul lök, vitlök, apelsiner, clementin mm. Här finns också väldigt mycket spännande att göra. Vi har även fått möjligheten genom åren att få olika färger på näten så de smälter bättre in med den produkt vi packar.

Påsar

Vi packar äpple, päron, tomater, paprika mm i vår påspack. 0.5kg, 1kg, 1.5kg… ni väljer hur ni vill ha det. Vissa företag önskar även handplockade påsar. Vad önskar ni?

Möjligheterna är många och ni kan bestämma precis hur ni vill ha er produkt packad.

Tråg

Avokado i 2-pack eller 3-pack är vi mästare på. Vi erbjuder både transparent utformning på tråget men även tråg av kartong eller pulp för miljöaspekten. Vi har tråg som man kan paketera i 250g, 0.5kg och även 1kg. Det finns även 4 stycks eller 6 stycks.

Här finns många möjligheter. Ni kan packa äpple, päron, plommon, mixtomater, sharon eller precis vad som helst som just ni önskar.

behöver du hjälp att hitta en perfekt lösning?